Over Len Kramer. Kunst Len Art: schilderen tijdens Goors Montmartre.

Over

Over Len Art kunst

Schilderen en tekenen zijn voor mij, Len Art, vaste bezigheden geworden. Bewust kijken, goed observeren zijn voor mij de basis bij het maken van een kunstwerk. Bewust kijken deed ik als kind al graag. Mijn jeugd, werken in de zorg, het geven van creatieve therapie en de opleiding Schone Kunsten in België hebben mij gevormd als beeldend kunstenaar.
Lees onderstaand over de gebruikte technieken in mijn kunstwerken en mijn opleiding.

Technieken in Len Art kunst

“Het liefst maak ik in mijn kunst gebruik van gemengde technieken, zogenoemde mixed media. Ik werk met olie, acrylverf , inkt, houtskool e.d. De ondergronden verschillen van linnen, katoen en andere stoffen. Ook gebruik ik houten plankjes, hardboard, kistjes, karton en papier. Veel ondergronden lenen zich voor een kunstwerk groot of klein.”

Creatieve therapie en opleiding voor Schone Kunsten

Academie Arendonk - BelgiëDe opleiding Creatieve Therapie deed ik in eerste instantie ten behoeve van mijn werk in de zorg. De behoefte groeide echter om mijzelf creatief en kunstzinnig verder te ontwikkelen in tekenen en schilderen.
De opleiding voor Schone Kunsten, specialisatie Schilderen, heb ik inmiddels bij de Academie Arendonk (in België) met succes voltooid.

Inspiratie

Kleine zaken zoals zelf gemaakte foto’s of die van vrienden of kennissen en krantenknipsels zijn een bron van inspiratie  Observeren en bewust waarnemen zijn voor mij nog steeds belangrijke inspiratiebronnen en vertalen zich in mijn kunstwerken.

Meer weten en zien over Len Art kunst?:

Contact Len Kramer