Griekenland vakantie en vluchtelingen. Len Art kunst: mixed media, acryl op papier. Afmetingen 0.36 x 1.15 meter. Oorlog en onrust.

Oorlog en Onrust

Thema Oorlog en Onrust binnen kunstwerken Len Art

Oorlog en onrust, onrechtvaardigheid, onderdrukking, onmacht… deze thema’s raken mij zo, dat ik er ook iets mee moet in mijn kunstwerken. Uit reacties op mijn kunstwerken blijkt dat deze emotie kunnen oproepen verschillend per persoon en zijn of haar ervaringen of denkwijzen.

Onderdrukking thema naast oorlog en onrust

Onderdrukking heb ik meerdere malen gezien op mijn reizen naar vooral Latijns Amerika met landen van zon en salsa. Inwoners hebben vaak weinig inkomsten en doen soms gekke dingen om aan geld en producten te komen, die voor een ander de gewoonste zaak van de wereld zijn.

Meer weten en zien over Len Art kunst?:

Contact Len Kramer