Het zal mij een worst wezen. Len Art kunst: inkt en acryl op papier. Afmetingen 15 x 20 cm. Humor.

Humor en kado

Thema Humor in werken Len Art en kunst als kado

Ook humor tref je aan in mijn kunstwerken. Wat ik op straat, onderweg, in kranten of in tijdschriften zie, leg ik spontaan in beelden vast. Vaak zijn het ook hier mensen die mijn aandacht trekken. Meestal maak ik dan snelschetsen. Deze krijgen al snel het karakter van een karikatuur.
De meest gebruikte technieken in deze kunstwerkjes met humor zijn inkt en acryl op papier. Ook combineer ik tekenen met andere afbeeldingen.

Kunst als kado en kadoosjes

Onder andere mijn snelschetsen van personen lenen zich prima als uniek cadeautje. Hiernaast beschilder ik bijvoorbeeld doosjes die dan een uniek kadoosje worden. De kadoosje zijn ontstaan door mijn werk in de zorg. Hier rookte iemand kleine sigaartjes en gooide de doosjes weg.  “Zonde”, zei mijn duurzaam hart. Zo’n doosje kun je voor meerdere dingen gebruiken (10 x 9 x 8 cm). En ja,  een doosje heeft meerdere betekenissen. Zo past ook humor in een doosje.

Meer weten en zien over Len Art kunst?:

Contact Len Kramer